De nieuwste woontrends voor de zomer? Lees het hier!

Trends voor de zomer van 2019

De zomer staat weer voor de deur en iedereen maakt zijn of haar huis klaar voor het nieuwe seizoen. Daglicht en een divers kleurgebruik staan centraal binnen een zomers interieur, waarbij in de herfst de donkerdere kleuren hun intrede doen. In dit blog vertellen wij u graag meer over de nieuwste trends voor de zomer in raamdecoratie en interieur accessoires.

Duurzame materialen in uw ruimte

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en is ook een grote interieurtrend. Producten die verkocht worden, zijn steeds duurzamer en meer mensen kiezen voor duurzame materialen in hun woning. Hierbij kunt u denken aan houten meubilair, maar ook het gebruik van diverse soorten steen. Deze trend blijft naar verwachting voortduren.

Combinatie zwart-wit en kleur

Wat ook veel gezien wordt, is het combineren van zwart-wit met een andere kleur. In een kamer met witte muren en zwart meubilair, staat het heel mooi als u een andere kleur hieraan toevoegt. Zo kunt u denken aan groen in de vorm van een grote groene kamerplant in de ruimte. Ook kunt u kiezen voor een andere kleur plant of accessoires, zodat u de ruimte er optimaal laat uitspringen.

Contrasterende gordijnen

Door de keuze te maken voor contrasterende gordijnen, kunt u uw ruimte op een bijzondere wijze laten opvallen. Wat mooi staat is twee gordijnen in diverse kleuren, zoals in mintgroen en grijs. Dit zal uw woning geheid een frisse uitstraling geven.

Lichte woonkamer

De sfeer in uw ruimte bepaalt uw woonplezier. Ook de zon is een element waar u graag van wilt genieten. Zorg daarom voor een lichte woonkamer. Denk aan een combinatie van
houten jaloezieën en linnen gordijnen. Dit creëert een bijzonder mooi contrast in de ruimte en zorgt ervoor dat de zonnestralen volop binnenkomen.

Hoe minder items, hoe beter

Niet enkel uw raamdecoratie heeft invloed op de sfeer in uw ruimte. Ook woonaccessoires zorgen hiervoor. Vaak denken mensen dat zij, door veel meubels en accessoires in hun woning toe te voegen, dit meer sfeer zal brengen. Het tegenovergestelde is echter waar. Als u minder, maar toch grotere accessoires aan uw woning toevoegt, bewaart u de rust in de ruimte en voorkomt u dat deze slordig oogt. Door te spelen met zwart-wit en diverse kleurencombinaties, kunt u een rustige sfeer in uw woning creëren.

Advies nodig? Schakel een specialist in!

Wilt u een gedegen advies ontvangen over de beste raamdecoratie of woonaccessoires voor uw woning? Ga dan langs bij een specialist, doe inspiratie op en vraag om advies. Zo weet u zeker dat uw huis straks in stijl en geheel zomerklaar is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *